A Mátrai Üveg-Tükör története egészen a ’60-as évek végéhez nyúlik vissza, hiszen idősebb Mátrai Mátyás, sík- és öblösüveg megmunkáló mesterember ekkoriban dolgozott gépkezelőként a budafoki tükörgyárban. Az üveges szakma kitanulását követően Mátrai úr 1970-ben megalapította saját vállalkozását Pilisvörösváron. A kereslet és a folyamatos fejlődés iránti vágy néhány év után meghozta gyümölcsét, elérkezett az üzlethelyiségbővítés és a gépesítés ideje is, később pedig Mátrai úr fia, Mátrai Zsolt is becsatlakozott a munkába.

2004-ben id. Mátrai Mátyás nyugdíjba vonulásával fia, Mátrai Zsolt vette át a vállalkozás tulajdonosi és ügyvezetői pozícióját feleségével karöltve. Mátrai Zsolt a magas minőség megőrzése mellett a legnagyobb hangsúlyt az egyediségre, az egyedi termékek és innovációk kifejlesztésére, illetve a géppark és a termékpaletta folyamatos bővítésére helyezte.

2012-re a vállalkozás kinőtte korábbi műhelyét és üzlethelyiségét. A cég fejlődésének következő lépcsőfokát egy műhelycsarnok és bemutatóterem létrehozásában látta a tulajdonos. 2016-ban, az új műhely és bemutatóterem elkészültével, ismét új dimenziók nyíltak meg a Mátrai Üveg-Tükör előtt a termékek és géppark fejlesztése terén.

2017-ben újabb fordulóponthoz érkezett a Mátrai Üveg-Tükör. Ebben az évben csatlakozott a vállalkozás mindennapjaihoz Mátrai Zsolt két fia, akik új a termelési folyamatokat, illetve a termékfejlesztést érintő lendületet hoztak a cégnek.

A Mátrai Üveg-Tükör célja az elmúlt fél évszázad alatt nem változott. Az innovációk, a folyamatos, minden területre kiterjedő fejlődés, illetve a magas minőség megőrzése mind-mind az elégedett ügyfélkör felé való igyekvésünk alapkövei.

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld