Az üveg széleskörű felhasználhatósága miatt olyan népszerű a modern stílust kedvelő építészek és lakberendezők körében.

Korlátokkal ma már szinte minden családi és társas házban találkozhatunk. A korlátok kinézetének, stílusának, színének és anyagának csupán a képzeletünk szabhat határt. A modern építészetben és lakberendezésben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az üvegfelületek, így az üvegkorlátok is természetesen.

Az üveg és az üvegfelületek rendkívül jól felhasználható elemei mindennapjainknak. A modern lakberendezők nem véletlenül alkalmazzák olyan szívesen az üveget munkájuk során. Az üvegfalaknak számtalan felhasználási területe van. Használhatjuk otthonainkban, kertekben, ugyanakkor az irodaházakban is nagyon népszerű térelválasztók.

Az üvegfelületek ma már tényleg mindenhol jelen vannak. A legújabb trendek a konyhákig repítették az üvegfelületeket néhány éve, amik azóta is töretlen népszerűséggel költöznek be egyre több háztartás konyhájába. A Mátrai Üveg-Tükör 6 mm-es vastagságú edzett üvegből gyártja konyhai üvegfelületeiket, biztonságos környezetet teremtve ezzel a konyhai tevékenységeknek.

Az egyedi tükröknél nincs beszédesebb berendezési tárgy. Az egyedi tükrök alakja és formája gyakorlatilag mindent elárul a tulajdonosa stílusáról. Az egyedileg gyártott tükrök formájuktól és stílusuktól függően bármilyen helyiséggel harmonizálhatnak. Érdemes minden szobát felszerelni egy olyan tükörrel, amelyik megfelel otthona miliőjének.

A Mátrai Üveg-Tükör csapata az egyedi megrendelésekre szakosodott, így rengeteg különböző termékkel várjuk kedves Ügyfeleinket. Az üvegfelületek napjainkban nagy slágernek számítanak, hiszen végtelenül modern és letisztult megjelenést biztosítanak minden otthon számára. Az üvegajtók egyediséget és légiességet csempész bármilyen helyiségbe.

Nem lehet elégszer elmondani és eléggé kihangsúlyozni, hogy az üveg milyen egyedülálló anyag a széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően. A Mátrai Üveg-Tükör a zuhanykabinok, üvegfalak, tükrök, üvegkorlátok és üvegajtók gyártásán kívül, egyéb, egyedi megrendeléseknek is igyekszik hiánytalanul eleget tenni.

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld