Napjainkban az üvegajtók lehetnek egy- és kétszárnyúak is. Ezek a mindössze 8-10 mm vastagságú üvegajtók illeszthetők falnyílásba (akár 120x280 cm-es nyílásba is) és ajtótokba is. Modern üvegajtóinkat rendelhetik Ügyfeleink valamilyen nyomtatással, egyedi homokfújással és rengeteg különböző színben. Üvegajtóinkat úgy gyártjuk, hogy zárhatók legyenek, amennyiben Ügyfelünk arra tart igényt.

Üveg tolóajtók

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az üvegből készült tolóajtók. Cégünk teljes mértékben személyre szabja termékeit, így az üveg tolóajtók esetében is Ügyfeleink szabják meg, hogy mekkora legyen a mérete, milyen színű legyen, szerepeljen -e az üvegfelületen valamilyen minta vagy logó, illetve hogy egyirányba, kétirányba nyitható vagy éppen szinkronnyitásos legyen -e az ajtó. Ahogy a klasszikus üvegajtóknál, úgy az üveg tolóajtóknál is voksolhatnak Ügyfeleink a zárható verzióra, ezenkívül pedig üvegajtóinkat csillapítással és német szerelvénnyel is fel tudjuk szerelni. Tolóajtóink lehetnek oldalfalra vagy mennyezetre felszerelt üvegajtók

Egyedi üvegajtók

Ahogy azt már korábban említettük, bármilyen egyedi kéréssel és elképzeléssel fordulhatnak hozzánk Ügyfeleink, szeretjük a kihívásokat! Csakhogy egy példát említsünk, az általunk legyártott legnagyobb méretű üveg tolóajtó 210x240 cm-es volt! El tudnak képzelni egy ekkora üvegtáblát otthonukban mindössze 8-10 mm-es vastagsággal?

Mátrai Üveg-Tükör

Amennyiben valamilyen üvegfelületre, üvegajtóra vagy üvegkorlátra lenne szüksége Ügyfeleinknek otthonukban, forduljanak hozzánk bizalommal! Szívesen látjuk az érdeklődőket bemutatótermünkben is, ahol megtekinthetik néhány munkánkat inspirálódásképp!

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld