Egyedi tükör

A Mátrai Üveg-Tükör csapata sokéves rutinnal és tapasztalattal rendelkezik az egyedi igények és elképzelések megvalósítása terén. Ön megálmodja tükrét, mi pedig életre hívjuk. Az egyedi igényeknek való megfelelés kihívás és élmény is egyben számunkra főleg, mivel az egyedi tükrök utánozhatatlan stílust kölcsönöznek minden otthonnak.

Egyedi tükör gyártása

Az egyedi tükröket 3, 4, illetve 5 milliméteres vastagságban gyártjuk. A tőlünk rendelt egyedi tükrök méretének és formájának csak és kizárólag a megrendelő fantáziája szabhat határt. A foncsor fújás technikájával könnyedén kialakítható a tükörvilágítás is az általunk gyártott egyedi tükrökön. Valamilyen egyedi mintát szeretne viszontlátni tükrén? Arra is van megoldásunk!

Mátrai Üveg-Tükör

A minőség és az igényesség rendkívül fontos számunkra. A Mátrai Üveg-Tükör csapata élcsiszolással és fazettázással gyártja az egyedi tükröket és üvegfelületeket. Az előzőekben említettük már, hogy az egyediség specialitásunk, ennek megfelelően egyedi gravírozással és mintákkal ellátott tükrök készítését is ránk bízhatja! Amennyiben bármilyen kérdése van munkáink kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal és látogasson el bemutatótermünkbe!

kérjen visszahívást

Ajánlatkérés esetén érdemes néhány képet és információt csatolni a helyszínről és a méretekről, szerelés esetén pedig megadni a pontos címet.

Böngészés a fájlok között
Elküld