Ha egyedi fürdőszobára vágyik, vagy csak nem standard méretekkel rendelkezik fürdőszobája, akkor a megoldás nem más, mint az egyedi zuhanykabin készítés.

Egyedi zuhanykabin készítés fajtái

A Mátrai Üvegtükörnél nincs lehetetlen: Ön megálmodja, mi pedig elkészítjük, ez pedig nincs másként egyedi zuhanykabin készítés tekintetében sem. Tudjuk, hogy ahány otthon, annyi zuhanykabin, így vétek lenne beskatulyázni méretekre és fajtákra egy-egy zuhanykabin készítését, főleg, hogy üveg zuhanykabinból alapvetően rengeteg fajta van. Létezik ugyanis kétfalas, egyfalas, épített, háromfalas, keret nélküli, illetve akadálymentesített zuhanykabin is. Mi pedig azt készítjük el, ami az Ön ízlésének, ötletének és fürdőszobájának a legjobb, hiszen az egyedi zuhanykabin készítés számunkra nem akadály, hanem egy teljesítendő kihívás!

Egyedi zuhanykabin készítés zuhanyfallal

Akkor, ha zuhanyfalas megoldást szeretne zuhanykabinjába, érdemes tisztában lennie azzal, hogy ebben a tekintetben is többfajta kialakítás létezik, melyek mindegyike külön-külön előnnyel jár. Zuhanyfal esetében ugyebár nem zárt kabinról beszélünk, így elsősorban arra kell figyelni egyedi zuhanykabin készítés során, hogy a fürdőszobában található tárgyak hol helyezkednek el, hiszen azokat szeretnénk elsősorban védeni a víztől. Ilyen berendezési tárgyak például a mosógép, a szennyestartó, vagy akár a ruhaszárító is. Egyedi zuhanykabin készítés során nem mindegy az sem, hogy a zuhanyzótér falhoz vagy sarokra kerülne, hiszen utóbbi tekintetében legtöbb esetben elég egyetlen egy oldalnyi zuhanyfal a kiépítéshez, előbbi esetében azonban érdemes egy plusz kisebb elemet kapcsolni a fő zuhanyfalhoz.

Egyedi zuhanykabin készítés során használt anyagok

Az egyedi zuhanykabin készítés attól lesz szép, letisztult, de egyben modern, melytől rengeteg minden otthonunkban. Ez pedig nem más, mint az üveg! Az üveg remek tulajdonsága, hogy nem kicsinyíti a teret, bármely fürdőszobában megállja a helyét, megy minden bútorhoz és falszínhez, nem penészedik úgy, mint egy zuhanyfüggöny, illetve hihetetlenül strapabíró és időtálló anyag. Az üveg mellett persze egyedi zuhanykabin készítés során többféle vasalattal dolgozunk, mint például zsanérokkal, üvegvasalattal, profilokkal, illetve kilincsekkel, melyekből egytől-egyig többféle szín és forma közül lehet válogatni azért, hogy fürdőszobája még egyedibb lehessen.

Mitől függ az egyedi zuhanykabin készítés ára?

Gyakran szokták kérdezni tőlünk, hogy mégis mitől függ az egyedi zuhanykabin készítés ára? A válaszunk erre nem más, minthogy Öntől, és az Ön igényeitől! Az egyedi zuhanykabin építés szépsége, hogy nincsenek korlátok, és nincsenek határok: mi azt valósítjuk meg, amit Ön elképzelt, és úgy, ahogy Ön szeretné. Ön lesz az, aki egyedi zuhanykabin készítés során meghatározza, milyen típusú, illetve fajtájú kabint szeretne, melynek ára az építés során felhasznált biztonsági üveg méretétől, az oldalfalak számától, a választott konzoltól, a zuhanykabin vasalattól illetve a kilincstől is függ majd. A határ tehát a csillagos ég, melynek csakis az Ön képzelete szabhat határt, hiszen az egyedi zuhanykabin készítés pontosan azért jött létre, hogy otthonának szépségét ne lehessen korlátok közé szorítani!