A zuhanykabin beépítés folyamatát jobb, ha szakemberre bízzuk a hosszútávú élettartam érdekében.

Zuhanykabin beépítés – Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

A zuhanykabin beépítés előtt ki kell választanunk az ideális méretet és az elhelyezkedést. Cégünk keret nélküli kivitelezéseket vállal, ami letisztult, modern, légies külsőt kölcsönöz.

Zuhanykabin beépítés – Felmérés

A zuhanykabin beépítés előtt felmérjük, a burkolat kivitelezését és állapotát, esetleg ha zuhanytálcás megoldásra esett a választás, annak beépítése után végezzük a felmérést.

Zuhanykabin beépítés – Az elhelyezkedés

Elhelyezkedés szempontjából van kétfalas zuhanykabin, ami elég elterjedt. Ebben az esetben a zuhanykabin beépítés két fal találkozásánál, a saroknál történik. Az épített zuhanykabin kiépítése akkor célszerű, ha a zuhanyzó területét három fal is körbe veszi. Így csak az ajtót szükséges kialakítani. Az egyfalas zuhanykabinok szintén modern, látványos megoldások, amikor a fürdőszobát egy üvegfal választja el a zuhanyzótól. Ugyanígy az U alakú zuhanykabin is egy újabb megoldás.

Zuhanykabin beépítés – Fontos a padlóburkolat

A zuhanytálca elhagyása egyre divatosabb a zuhanykabin beépítés folyamata alatt, modernebb hatást kölcsönöz, azonban ebben az esetben fontos, hogy megfelelően legyen kialakítva a padlóösszefolyó, illetve minőségi munkával legyen fugázva a csempe.

Zuhanykabin beépítés - Az ajtó

Zuhanykabin beépítés során ajtóból választhatunk elhúzható tolóajtót, amely több részből állhat és rendkívül helytakarékos vagy nyílóajtót is, amely csak egyik vagy mindkét irányba nyílhat.